• McGuire posted an update 1 month, 1 week ago

  Îți dorești o casa sau un living amenajat în stil clasic, dar nu știi exact ce presupune acest lucru? Nicio problemă, suntem aici pentru tine, și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie. In prima faza te poti inspira din proiectele de
  design interior case realizate de firma noastra.

  Un living amenajat în stil clasic, mereu la modă

  Atunci când vine vorba despre un living amenajat în stil clasic, lucrurile nu sunt deloc complicate. Este un stil mereu la modă, așa că nu trebuie să îți faci griji prea mari în ceea ce privește piesele de mobilier, cum că nu vei găsi ceva care să se potrivească. Dacă ne permiți o sugestie, cu cele oferite de specialiștii de la Nobili Interior Design nu ai cum să dai greș. Aici vei găsi, cu siguranță, acel mobilier, cu exact acele detalii și finisaje pe care le dorești, la o calitate ce nu poate fi egalată.

  Forme și volume diferite

  Dacă îți dorești mult un living amenajat în stil clasic, atunci piesele de mobilier alese trebuie să fie rotunjite, o îmbinare perfectă între forme și volume diferite.

  Piese de mobilier în stil clasic sunt întotdeauna atent sculptate, iar acest detaliu îl poți observa lesne în colecțiile de la Nobili Interior Design. Cotierele fotoliilor, picioarele meselor sau ale canapelelor, toate sunt realizate în așa fel încât tu să te bucuri de cea mai autentică experiență atunci când vine vorba despre un living amenajat în stil clasic.

  Pentru că avem de a face cu un living amenajat în stil clasic, vei observa că și culorile trebuie alese astfel încât să se combine perfect. În niciun un caz nu poți vorbi despre stilul clasic, iar culorile aprinse să fie prezente la tot pasul. Culorile neutre sunt preferate, și trebuie să recunoaștem, se potrivesc de minune.

  Detaliile fac diferența

  Dacă ai ales stilul clasic pentru livingul tău, atunci trebuie să știi că toate materialele folosite, fie pentru piesele de mobilier, fie cele pentru decorațiuni și accesorii, trebuie să fie unele care să te ducă mult mai aproape de natură.

  De aceea, atunci când vine vorba despre finisaje, lemnul și marmura sunt de preferat. Nu uita nici de pereți, care trebuie ornați cu stucaturi, iar tapițeriile, dar și alte accesorii realizate din material textile trebuie realizate din brocart, satin sau mătase.

  Ce părere ai de un șemineu

  Nu ai fost niciodată genul care să se mulțumească cu puțin, iar această caracteristică a personalității tale vrei să se desprindă și din modul în care ai decis să-ți amenajezi locuința. Și cum livingul este, de regulă, una dintre încăperile cel mai des folosite, este și normal să vrei să ieși în evidență cu elementele de decor folosite.

  Da, ești dedicat stilului clasic, dar ce părere ai de un gest îndrăzneț, pe care nu toți adepții acestui trend în materie de amenajări interioare îl pun în aplicare: un șemineu din piatră. Fără îndoială că acesta va fi piesa centrală din living, dar cu ajutorul celor de la Nobili Interior Design, nici celelalte piese de mobilier nu vor fi deloc anonime. Ba, din contră!

  Mahon pentru pereți?!

  O caracteristică specific stilului clasic o reprezintă pereții, îmbrăcați obligatoriu în lambriuri. Mahonul sau lemnul de cireș sunt preferatele celor mai mulți, deci probabil și ale tale. Senzația pe care ți-o oferă acel lemn masiv, culoarea lui aparte și care vibrează de personalitate, sugerează cel mai bine ideea de stil clasic. Și, nu este de mirare că stilul clasic nu se demodează niciodată, pentru că încă mai are multe de oferit.

  Acestea au fost micile noastre sugestii pentru un living amenajat în stil clasic. Tu ai libertatea de a te ”juca” așa cum vrei cu ele, astfel ca la final, totul să fie perfect!

  Cele mai interesante stiluri pentru amenajari interioare

  Dormitorul este acea încăpere din casă destinată relaxării și odihnei. Este și normal să dorești să ți-l amenajezi după bunul plac. Din păcate, din necunoștință de cauză, de multe ori dormitorul devine un adevărat spațiu de depozitare pentru toate ideile noastre de amenajări interioare. Poate că pare o comparație exagerată, dar te asigurăm că nu e deloc așa.

  Piese masive de mobilier, aranjate oarecum alandala, doar ”ca să intre”, o mulțime de suveniruri care sufocă spațiul și așa insuficient, sunt argumente suficiente pentru a înțelege ce vrem să spunem. De aceea, poate părea dur, dar este timpul să spui STOP și să îi oferi dormitorului tău o nouă înfățișare.

  Dormitorul trebuie să te reprezinte

  Specialiștii în design interior sunt de părere că atunci când vine vorba de amenajarea dormitorului, trebuie să ții cont și de personalitatea ta, dar fără să aglomerezi inutil un spațiu nu prea generos. Timpul pe care îl petreci aici, atmosfera care vrei să ”respire” din cameră, sunt alte criterii după care alegi să îți aranjezi dormitorul.

  Dacă nu prea știi ce să faci, nu-ți face griji, avem noi câteva sugestii pentru tine. Îți vom prezenta mai multe stiluri de amenajat dormitorul, iar tu îl poți alege pe cel care te reprezintă cel mai bine.

  Dormitorul amenajat in stil modern

  Majoritatea oamenilor preferă stilul modern atunci când vine vorba de amenajarea unei camere. Este și normal, dacă stai și te gândești, pentru că stilul modern este unul caracterizat, în același timp, de simplitate și eleganță. Culorile pe care le poți folosi sunt în număr mare, iar liniile simple ale pieselor de mobilier sunt ușor de recunoscut și încadrat în spațiul pe care îl ai la dispoziție.

  Metal, sticlă, oțel, sunt cele trei materiale folosite mult în stilul modern, iar rezultatul final este unul aparte, care ar putea fi pe placul tău, dacă nu ești genul care adoră să fie înconjurat de cât mai multe obiecte decorative.

  Amenajare in stilul contemporan

  Dacă alegi stilul contemporan pentru dormitorul tău, atunci ai nevoie să îndeplinești două cerințe: geometrie și simplitate. Patul nu va fi unul înalt, și nici piesele de mobilier care îl înconjoară. De regulă, cromatica stilului contemporan este una simplă: alb, negru și combinația dintre ele. Totuși, această ”monotonie” a culorilor este spartă de anumite nuanțe puternice. Ca și la stilul modern, metalul nu trebuie să îți lipsească, dar nu credem să fie vreo problemă.

  Dormitorul de lux amenajat elegant

  Dacă ideea de simplitate dusă oarecum la extrem nu este pe placul tău, atunci cu siguranță cel de lux, elegant, te va cuceri din prima. Aspectul unui astfel de dormitor nu este deloc ”cuminte”: pereții vor fi albi sau gri deschis, iar mobilierul va fi îmbogățit cu nuanțe de argintiu și auriu.

  Dacă vrei să găsești mobilierul perfect pentru dormitorul tău de lux, atunci îți sugerăm să apelezi la Nobili Interior Design. Vei fi cucerit de frumusețea, calitatea, detaliile, finisajele acestora, care se vor potrivi perfect cu ceea ce îți dorești. Completează mobilierul de aici cu niște draperii groase, un covor pufos, niște veioze cu abajur, și nu uita de oglinda cu o ramă potrivită, amplasată pe unul dintre pereți.

  Puțin romantism, cu stilul vintage

  Ești genul romantic? Atunci probabil că stilul vintage este cel mai potrivit pentru dormitorul tău. Poți să îi oferi acestei camere look-ul dorit mai simplu decât ai crede prima dată. Ai nevoie de niște lenjerii de pat cu modele de epocă, piesele de mobilier să fie înnobilate cu niște sculpture în lemn, iar unele broderii nu trebuie să îți lipsească. Un pat din fier forjat, și eventual o mobilă de culoare albă completează frumos un dormitor amenajat în stil vintage.

  Te-ai decis? Care este stilul în care îți vei amenaja dormitorul?

Copyright ©  Illustrated Faith. All rights reserved. | Website designed and developed by Morningtide Design, LLC.

CONTACT US

Send us a message.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account